چند حقه برای بهتر پختن تخم مرغ

از کجا بدانیم تخم مرغ سالم است؟

این کار بسیار ساده است. یک لیوان را تا نیمه از آب پر کنید حال تخم مرغ را درون آن بیاندازید. دو حالت ممکن پیش آید:

  • تخم مرغ روی آب غوطه ور می شود، که به معنی فاسد بودن آن است.
  • تخم مرغ به ته لیوان می رود، به معنی سالم بودن آن است.

در زیر با چند نکته برای آسان تر و سریع تر آبپز کردن تخم مرغ و همچنین جدا کردن پوست آن آشنا خواهید شد.

مواد لازم

  • تخم مرغ به تعداد مطلوب
  • آب
  • جوش شیرین 1 قاشق غذاخوری

نحوه آماده کردن

  • تخم مرغ ها را درون قابلمه قرار دهید.
  • بر روی آن ها آب بریزید.
  • یک قاشق غذاخوری جوش شیرین به آب اضافه کنید.
  • اجاق گاز را روشن کرده و منتظر بمانید تا آب به جوش آید. اجاق گاز رو خاموش کنید، در قابلمه را روی آن قرار دهید و اجازه دهید تخم مرغ ها با بخار درون قابلمه پخته شوند.
  • مدت زمان لازم برای پختن تخم مرغ ها را باید با توجه به اندازه آن ها مشخص کنید. این مدت زمان را از زمانی که در قابلمه را روی آن قرار می دهید محاسبه کنید.
  • تخم مرغ کوچک: 9 دقیقه
  • تخم مرغ متوسط: 12 دقیقه
  • تخم مرغ بزرگ: 15 دقیقه
  • پس از پایان مدت زمان بالا، تخم مرغ ها را از قابلمه خارج کرده و بلافاصله درون آب سرد یا یخ قرار دهید تا کاملاً خنک شوند.

تخم مرغ

جدول ارزش غذایی تخم مرغ

سایز تخم مرغ چربی کربوهیدرات پروتئین پروتئین موجود در سفیده کالری کل
* واحد تمامی اعداد گرم می باشد.
کوچک 3.68 0.28 4.65 2.1 54
متوسط 4.37 0.34 5.54 3.15 65
بزرگ 4.97 0.38 6.29 3.58 74

لازم به ذکر است، 99 درصد چربی تخم مرغ در زرده آن قرار دارد.


نظر شما چیست؟

(اختیاری)